MIES

-Temel Mimari Revit Eğitimi-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Bu kursta şunları öğreneceksiniz:

-sdvnıebvkevbeı

Eğitim İçeriği

Tadilat veya Yeni Yapım inşaat yaptırmanız durumunda 

  1. Anahtar Teslim İnşaat : Anahtar teslim proje hizmeti verebilmemiz için kullanılacak ürün ve malzemelerin yaklaşık marka, modellerinin belirlenmiş, alanın (ölçüsünün alınması veya onaylı yeni projenin var olması) projelendirilmiş olması gerekmektedir.

    Talebinize göre anahtar teslim teklifinden önce üç boyutlu görseller ile tarafınızdan onay alınabilir. 

    Teklifte anlaşılması ve sözleşme imzalanması durumunda, projenin başında ve sonunda olacak şekilde iki ayrı ödeme ile inşaat tamamlanacaktır.

    (Hazırlanacak sözleşmede marka ve modellerin kaliteleri vb konulara yer verilerek proje  sürecinde farklı taleplerin istenmesi durumunda tarafınızca karşılanacaktır.)

  2. Maliyet+Kar İnşaat: İnşaat maliyetlerinin süreç içerisinde karşılandığı yöntemdir. Seçilen ürün ve malzemenin faturası tarafınıza ödenmesi için iletilecektir. Hizmet bedeli olarak inşaat maliyenin belirli bir yüzdesi tarafımza verilecektir.

    Ürün ve malzeme seçimlerinde tercihlerinizin değişmesi veya süreç içerisinde beraber satın alımların yapılmasına olanak sağlar.

Mimari ruhsat projesi dışında talebinize uygun olarak ruhsat onay sürecinde ihtiyacınız olan her konuyla ilgileniyoruz. Tek bir ücret ile bütün hizmetleri alabiliyorsunuz.

Ücrete dahil olan hizmetler:

Zemin Etüdü
Mimari Proje Çizimi, Fatura Bedeli ve Oda Harçları
Statik Proje Çizimi, Noter ve Oda Harçları
Makine Proje Çizimi, Noter ve Oda Harçları
Elektrik Proje Çizimi, Noter ve Oda Harçları
Yapı Aplikasyon Projesi
3 Boyutlu Çizim ve Modelleme
Danışmanlık Hizmeti

Belediye onay süreci ile süreç tamamlanıyor. İnşaat sürecini kapsamamaktadır.

 

Uygulama ve Şantiye hizmetimizden yararlanmanız durumunda  bütçe keşfi için tarafınızca onaylanmış tasarımın  (iki boyutlu çizimler ve üç boyutlu görseller) olması gerekmektedir. Kullanılacak malzeme ve ürünlerin belirlenmesi de bütçe konusunda belirleyici olmaktadır.

Tahmini bir ön görüş içinde yerinde görüşme sağlanarak beklentinizin referans görsellerle anlatılması, proje alanının ölçüsünün alınmasının ardından yaklaşık olarak tarafınıza sunulabilir.

Geçiş İçeriği